Survey Kos yang korang ambil di Sem 8

Page 2 of 3 Previous  1, 2, 3  Next

Go down

Re: Survey Kos yang korang ambil di Sem 8

Post by TeruTeruBozu on Tue Dec 15, 2009 2:32 pm

err..SRM tu apa..?
avatar
TeruTeruBozu

Posts : 41
Join date : 2009-12-13
Age : 31
Location : Wangsa Maju, Kuala Lumpur

View user profile

Back to top Go down

Re: Survey Kos yang korang ambil di Sem 8

Post by RaZZ on Tue Dec 15, 2009 2:37 pm

Subjek yg Rom Mahir Razz

________________________



WTS - Want To Sell
WTB - Want To Buy
avatar
RaZZ
Administrator
Administrator

Posts : 286
Join date : 2009-12-11
Age : 31
Location : Pandora

View user profile http://student-portal.forumotion.com

Back to top Go down

Re: Survey Kos yang korang ambil di Sem 8

Post by TeruTeruBozu on Tue Dec 15, 2009 3:56 pm

lol...bebetul la...aku tgk kat jadual aku...takde pun subjek yang singkatan dia SRM
avatar
TeruTeruBozu

Posts : 41
Join date : 2009-12-13
Age : 31
Location : Wangsa Maju, Kuala Lumpur

View user profile

Back to top Go down

Re: Survey Kos yang korang ambil di Sem 8

Post by RaZZ on Tue Dec 15, 2009 4:02 pm

hahahha......tk silap aku die pasal motor la.....tk bpe sesuai dgn tele kot....tp kalau nk amik bley je kot

________________________



WTS - Want To Sell
WTB - Want To Buy
avatar
RaZZ
Administrator
Administrator

Posts : 286
Join date : 2009-12-11
Age : 31
Location : Pandora

View user profile http://student-portal.forumotion.com

Back to top Go down

Re: Survey Kos yang korang ambil di Sem 8

Post by TeruTeruBozu on Wed Dec 16, 2009 11:14 am

kalau ade subjek High Voltage...jum amik balong...hehehehhee Laughing
avatar
TeruTeruBozu

Posts : 41
Join date : 2009-12-13
Age : 31
Location : Wangsa Maju, Kuala Lumpur

View user profile

Back to top Go down

Re: Survey Kos yang korang ambil di Sem 8

Post by RaZZ on Thu Dec 17, 2009 12:08 am

sbb nk amik subjek High Voltage?? Question

________________________



WTS - Want To Sell
WTB - Want To Buy
avatar
RaZZ
Administrator
Administrator

Posts : 286
Join date : 2009-12-11
Age : 31
Location : Pandora

View user profile http://student-portal.forumotion.com

Back to top Go down

Re: Survey Kos yang korang ambil di Sem 8

Post by etia86 on Fri Dec 18, 2009 3:17 am

AI senang ke susah?

________________________
Jom Join komuniti paling sempoi.. http://coolfrenzy.com
avatar
etia86
Moderator
Moderator

Posts : 14
Join date : 2009-12-12
Age : 32
Location : Malaysia

View user profile http://coolfrenzy.com

Back to top Go down

Re: Survey Kos yang korang ambil di Sem 8

Post by RaZZ on Fri Dec 18, 2009 4:31 am

ntah.......sape je yg penah amik.... Crying or Very sad

________________________



WTS - Want To Sell
WTB - Want To Buy
avatar
RaZZ
Administrator
Administrator

Posts : 286
Join date : 2009-12-11
Age : 31
Location : Pandora

View user profile http://student-portal.forumotion.com

Back to top Go down

Re: Survey Kos yang korang ambil di Sem 8

Post by TeruTeruBozu on Tue Dec 22, 2009 3:32 am

DROP JE LA AI...CLASH A NGAN PDE....WAHAHAHA
avatar
TeruTeruBozu

Posts : 41
Join date : 2009-12-13
Age : 31
Location : Wangsa Maju, Kuala Lumpur

View user profile

Back to top Go down

Re: Survey Kos yang korang ambil di Sem 8

Post by RaZZ on Tue Dec 22, 2009 4:57 am

LOL.....ak on je, kalau korg sume drop ak join je......hehe

btw, TeruTeruBozu.....NICE PIC!! bounce

________________________



WTS - Want To Sell
WTB - Want To Buy
avatar
RaZZ
Administrator
Administrator

Posts : 286
Join date : 2009-12-11
Age : 31
Location : Pandora

View user profile http://student-portal.forumotion.com

Back to top Go down

Re: Survey Kos yang korang ambil di Sem 8

Post by mozaf on Thu Dec 24, 2009 2:06 am

sape dak elektrik y amik comm II ????
avatar
mozaf

Posts : 10
Join date : 2009-12-24
Age : 31

View user profile

Back to top Go down

Re: Survey Kos yang korang ambil di Sem 8

Post by RaZZ on Thu Dec 24, 2009 3:34 am

mozaf wrote:sape dak elektrik y amik comm II ????

mozaf, aku rase ko salah section nie Razz
tp tkpe, mayb ade dak letrik singgah sini.....tp setahu ak tk de kot....
Rolling Eyes

________________________



WTS - Want To Sell
WTB - Want To Buy
avatar
RaZZ
Administrator
Administrator

Posts : 286
Join date : 2009-12-11
Age : 31
Location : Pandora

View user profile http://student-portal.forumotion.com

Back to top Go down

Re: Survey Kos yang korang ambil di Sem 8

Post by RaZZ on Thu Dec 24, 2009 3:35 am

eh, mozaf = Mohd Zaid Fiqri

Apsal ko tanye psl dak letrik plak? Question

________________________



WTS - Want To Sell
WTB - Want To Buy
avatar
RaZZ
Administrator
Administrator

Posts : 286
Join date : 2009-12-11
Age : 31
Location : Pandora

View user profile http://student-portal.forumotion.com

Back to top Go down

Re: Survey Kos yang korang ambil di Sem 8

Post by mozaf on Fri Dec 25, 2009 1:55 am

cenggini aaa lan... ckap aku salah section....Sad

owh.. saje nk tau rmai ke x dak elect amik..
avatar
mozaf

Posts : 10
Join date : 2009-12-24
Age : 31

View user profile

Back to top Go down

Re: Survey Kos yang korang ambil di Sem 8

Post by RaZZ on Fri Dec 25, 2009 3:28 am

lol zaid.....jgn marah aku Sad

try post new topic kat section Electrical Department, mayb sana faster response Razz

________________________



WTS - Want To Sell
WTB - Want To Buy
avatar
RaZZ
Administrator
Administrator

Posts : 286
Join date : 2009-12-11
Age : 31
Location : Pandora

View user profile http://student-portal.forumotion.com

Back to top Go down

Re: Survey Kos yang korang ambil di Sem 8

Post by etia86 on Tue Dec 29, 2009 5:13 pm

tadi aku datang communication 2, takde sorang pun budak elektrik datang.. aku syorkan budak tele amik kos ni ramai2... please bce post aku yang pertama dalam thread ni pasal aku dah update.

Post yang first(Click here)

________________________
Jom Join komuniti paling sempoi.. http://coolfrenzy.com
avatar
etia86
Moderator
Moderator

Posts : 14
Join date : 2009-12-12
Age : 32
Location : Malaysia

View user profile http://coolfrenzy.com

Back to top Go down

Re: Survey Kos yang korang ambil di Sem 8

Post by RaZZ on Tue Dec 29, 2009 7:41 pm

etia86 wrote:Salam sejahtera semua rakan2.

kat topik ni aku cuma nak buat survey.. Kos apa yang korang amik kat sem 8, maksud aku kos eletif jabatan.

Aku masih lagi tercari-cari apa nak amik ni. Survey ni aku buat supaya ramai budak2 yang blur kat kos ni ada skit panduan bila tengok korang punya pilihan. Very Happy

Ok. aku start ngan aku punya pilihan.

Kursus Teras
------------------

1) KEET4208 - Antena dan Perambatan
2) KEET4278 - Makmal 7 (jadual dah keluar)
4) KEET4281 - LATIHAN ILMIAH

Kursus Elektif Jabatan
------------------
3) KEEE4402 - Komunikasi 2
4) KEEE4336 - KECERDIKAN REKAAN, LOGIK FUZZI & RANGKAIAN NEURAL
5) KEEE4314 - PEMPROSESAN ISYARAT DIGIT


'Kursus update'

sekarang ni tengah tunggu SRM samada boleh register atau tak.. Komunikasi 2 plak aku dah jumpe Dr sulaiman kata kos ni still valid untuk proses graduation. Maknanya boleh amik jugak walaupun dah belajar, sekarang die tengah adjust skit ape yang nak ajar. So, sesiapa yang nak amik dipersilakan.

Very Happy


etia86 wrote:tadi aku datang communication 2, takde sorang pun budak elektrik datang.. aku syorkan budak tele amik kos ni ramai2... please bce post aku yang pertama dalam thread ni pasal aku dah update.

Post yang first(Click here)

So means sume budak tele bley amik la? dr sulaiman da approve ke?
Suspect

________________________



WTS - Want To Sell
WTB - Want To Buy
avatar
RaZZ
Administrator
Administrator

Posts : 286
Join date : 2009-12-11
Age : 31
Location : Pandora

View user profile http://student-portal.forumotion.com

Back to top Go down

Re: Survey Kos yang korang ambil di Sem 8

Post by etia86 on Tue Dec 29, 2009 10:11 pm

Still dalam situasi dilema lagi.. sebab dr sulaiman cakap die akan confrim paling lewat next week. Tapi kalau ditawarkan program boleh ambil. Biar ambil lebih, tapi jangan kurang. Backup plan satu.

________________________
Jom Join komuniti paling sempoi.. http://coolfrenzy.com
avatar
etia86
Moderator
Moderator

Posts : 14
Join date : 2009-12-12
Age : 32
Location : Malaysia

View user profile http://coolfrenzy.com

Back to top Go down

Re: Survey Kos yang korang ambil di Sem 8

Post by Vizier87 on Tue Dec 29, 2009 10:58 pm

ish korang serious ke nk amik ngan soleiman... nk tanye yg dh encounter ngan die?
avatar
Vizier87
Moderator
Moderator

Posts : 20
Join date : 2009-12-15

View user profile

Back to top Go down

Re: Survey Kos yang korang ambil di Sem 8

Post by RaZZ on Tue Dec 29, 2009 11:45 pm

knape kalau kami serious? ak lg prefer subject sulaiman dari AI.....AI cam ssh je, byk programming....hehe. Lgpon, leman nye kelas t/hr Razz

________________________



WTS - Want To Sell
WTB - Want To Buy
avatar
RaZZ
Administrator
Administrator

Posts : 286
Join date : 2009-12-11
Age : 31
Location : Pandora

View user profile http://student-portal.forumotion.com

Back to top Go down

Re: Survey Kos yang korang ambil di Sem 8

Post by mozaf on Wed Dec 30, 2009 1:00 am

yup.... hrap dpat amik com 2... ikhtiar kalu kompem btol leh amik gtau a.s.a.p....
avatar
mozaf

Posts : 10
Join date : 2009-12-24
Age : 31

View user profile

Back to top Go down

Re: Survey Kos yang korang ambil di Sem 8

Post by RaZZ on Wed Dec 30, 2009 1:49 am

ayil ada call etia die kate confirm bley....tp next week nye class kene dtg la, coz kalau tk, die nk batalkan je class tue....

etia pls tell us the details about the Comm II situation Cool

________________________



WTS - Want To Sell
WTB - Want To Buy
avatar
RaZZ
Administrator
Administrator

Posts : 286
Join date : 2009-12-11
Age : 31
Location : Pandora

View user profile http://student-portal.forumotion.com

Back to top Go down

Re: Survey Kos yang korang ambil di Sem 8

Post by zeft on Sun Jan 03, 2010 12:44 pm

hi woo wooo. name ak macam terkeluar kat sini~ blushing so nak amik ape 4 elektif ni??? srm?? im dead
avatar
zeft
Junior Member
Junior Member

Posts : 121
Join date : 2010-01-03
Age : 30
Location : kuala terengganu,selangor

View user profile

Back to top Go down

Re: Survey Kos yang korang ambil di Sem 8

Post by RaZZ on Sun Jan 03, 2010 12:47 pm

nama ko terkeluar?? kalau amik SRM, kelas nye kul bpe??

________________________



WTS - Want To Sell
WTB - Want To Buy
avatar
RaZZ
Administrator
Administrator

Posts : 286
Join date : 2009-12-11
Age : 31
Location : Pandora

View user profile http://student-portal.forumotion.com

Back to top Go down

Re: Survey Kos yang korang ambil di Sem 8

Post by zeft on Sun Jan 03, 2010 12:58 pm

depa ckap nak bincang kan?? kite letak la kat mase com2 sice kite takleh amik comp2 kan?? huh
avatar
zeft
Junior Member
Junior Member

Posts : 121
Join date : 2010-01-03
Age : 30
Location : kuala terengganu,selangor

View user profile

Back to top Go down

Re: Survey Kos yang korang ambil di Sem 8

Post by Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Page 2 of 3 Previous  1, 2, 3  Next

Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum